Baton waniliowo-sezamowy Madagaskar 40g





Opis
Baton Madagaskar
Baton waniliowo-sezamowy Madagaskar! Pokochają go nawet pingwiny!
Baton jest w 100% roślinny, bezglutenowy, bez konserwantów, polepszaczy smaku, syropów, bez dodanego cukru.
- Skład: daktyle, orzechy ziemne, sezam, naturalna suszona wanilia
- Masa netto: 40 gramów
Zalety:
- Proste, wyłącznie naturalne składniki,
- Słodki choć bez dodanego cukru,
- Nie dodajemy konserwantów, syropów, polepszaczy ani żadnych innych niepotrzebnych składników,
- Surowce, z których korzystamy nie zawierają konserwantów.
- W składzie nie ma aromatów - dodana jest naturalna, sproszkowana wanilia.
- Nasze batony są wegańskie i bezglutenowe,
- Batony są przetwarzane wyłącznie mechanicznie.
Uwaga alergicy – baton Madagaskar zawiera orzechy!
Baton owocowy Zanzibar – Tabela wartości odżywczych
100 g | 40 g | |
Wartość energetyczna | 1778,66kJ/427,62 kcal | 711,46 kJ/171,05 kcal |
Tłuszcz | 21,81 g | 8,73 g |
w tym kwasty tłuszczowe nasycone | 3,17 g | 1,27 g |
Węglowodany | 49,90 g | 19,96 g |
w tym cukry | 38,65 g | 15,46 g |
Białko | 10,35 g | 4,14 g |
Sól | 0,03 g | >0,01 g |
Baton zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry. Skąd bierze się sól w batonie? Zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu. Może zawierać małe kawałki łupin, orzechów, bądź pestek.
Zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
- Sposób przechowywania - W suchym i chłodnym miejscu
- Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy od daty produkcji
Opinie o produkcie (0)




