Batony

Co wyróżnia nasze batony?

  • Prosty skład
  • 100% naturalnych składników
  • Słodkie, bez dodanego cukru
  • Są nie tylko dla wegan
  • Nie znajdziecie w nich zbędnych dodatków, aromatów, słodzików

ALOHA

Lepszy niż bilet na Hawaje!

Składniki: daktyle, figi, orzechy nerkowca*, migdały, słonecznik, kokos.

Wartości odżywcze dla tego batona:
Wartość energetyczna 1176 kJ / 281 kcal, Tłuszcz 14,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,5 g, Węglowodany 36,7 g, w tym cukry 26,7 g, Białko 5,9 g, Sól 0,01 g.

KOSMOS

Ten naturalnie czekoladowy baton skutecznie udowadnia, że bogactwo smaków natury jest nie do przebicia!

Składniki: daktyle, figi, orzechy nerkowca*, migdały, słonecznik, kakao.

Wartości odżywcze dla tego batona :
Wartość energetyczna 1071 kJ / 256 kcal, Tłuszcz 11,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g, Węglowodany 38,8 g, w tym cukry 27,6 g, Białko 6,5 g, Sól < 0,01 g

LEWY SIERPOWY

Jeśli dzień chce Cię posłać na deski… zrewanżuj się Lewym Sierpowym! Sekretny składnik: jagody goji.

Składniki: daktyle, figi, orzechy nerkowca*, migdały, słonecznik, jagody goji.

Wartości odżywcze dla tego batona:
Wartość energetyczna 1134 kJ / 271 kcal, Tłuszcz 12,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 g, Węglowodany 37,5 g, w tym cukry 27,4 g, Białko 7,5 g, Sól 0,04 g.

PETARDA

Baton bakaliowy (86%) z maliną (10%) i spiruliną (1%) oraz dodatkiem nasion szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica).

Składniki: daktyle, pestki dyni, morwa biała, maliny (10%), orzechy nerkowca*, orzechy brazylijskie, nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), spirulina (1%).

Wartości odżywcze dla tego batona:
Wartość energetyczna 1143 kJ / 273 kcal, Tłuszcz 8,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g, Węglowodany 45,9 g, w tym cukry 32,1 g, Białko 7,6 g, Sól < 0,01 g.

KOMPAS

Mocno orzechowy. Baton podróżników! Nie zapomnijcie o mapie

Składniki: daktyle, orzechy ziemne, orzechy laskowe.

Wartości odżywcze dla tego batona:
Wartość energetyczna 1264 kJ / 302 kcal, Tłuszcz 16 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,8 g, Węglowodany 29,1 g, w tym cukry 23,9 g, Białko 8,6 g, Sól 0 g.

SZTANGA

Baton proteinowy – 22% białka roślinnego. Bo siła tkwi w roślinach!

Składniki: daktyle, orzechy ziemne, białko ryżu brązowego (19%).

Wartości odżywcze dla tego batona:
Wartość energetyczna 1113 kJ / 266 kcal, Tłuszcz 8,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2 g, Węglowodany 29,6 g, w tym cukry 24,6 g, Białko 15,5 g, Sól 0 g.

AGENT COOPER

Aby każdego dnia pamiętać o drobnych przyjemnościach. Kawa, bardzo dużo kawy w batonie (1 baton = 1 espresso / 44 mg kofeiny).

Składniki: rodzynki, daktylesłonecznik, migdałykawa (5%).

Wartości odżywcze dla tego batona:
Wartość energetyczna 1239 kJ / 296 kcal, Tłuszcz 16 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,7 g, Węglowodany 27,9 g, w tym cukry 25 g, Białko 7,7 g, Sól 0,03 g.

DALEKO JESZCZE

Wszędzie dobrze, ale z batonem najlepiej. Kakao + kokos, ciach.

Składniki: daktyle, orzechy ziemne, kokos, kakao, orzechy laskowe.

Wartości odżywcze dla tego batona:
Wartość energetyczna 747,2 kJ / 178,5 kcal, Tłuszcz 8,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3 g, Węglowodany 20,8 g, w tym cukry 18,8 g, Białko 4,4 g, Sól 0,04 g.

URWIS JABŁKOWY

Proste składniki, waga lekka, idealny na mniejszą przekąskę!

Składniki: jabłka, rodzynki, orzechy nerkowca *.

Wartości odżywcze dla tego batona:
Wartość energetyczna 594 kJ / 142 kcal, Tłuszcz 5,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g, Węglowodany 23,8 g, w tym cukry 17 g, Białko 2,7 g, Sól 0,04 g.

URWIS BANANOWY

Witajcie w naszej bajce. Tu wszystko jest możliwe, zwierzęta są szczęśliwe.

Składniki: daktyle, banany, orzechy nerkowca*, orzechy brazylijskie.

Wartości odżywcze dla tego batona:
Wartość energetyczna 657 kJ / 157 kcal, Tłuszcz 6,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2 g, Węglowodany 25,9 g, w tym cukry 18,3 g, Białko 2,8 g, Sól < 0,01 g.

Czytasz skład? Przybijamy piątkę!